ELKÖLTÖZTÜNK! -  ÉLMÉNYNEKTEK.HU
2019. május 03. írta: Kaiser Smarni

ELKÖLTÖZTÜNK! - ÉLMÉNYNEKTEK.HU

ELKÖLTÖZTÜNK!

sopron-1_masolata_masolata.JPG

 

Kedves Olvasó!

Friss írásokat Sopronról, a Fertő-tájról, Burgenlandról 2019. áprilisától az ÉLMÉNYNEKTEK.HU oldalon találtok. Találkozzunk ott!

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenynektek.blog.hu/api/trackback/id/tr814800460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2019.05.03. 17:03:24

:-(
Elfoglalt vagyok, a világ meg rendkívül érdekes. Szerettem, hogy az írásaid itt jelentek meg, mert úgy is értesültem róla, hogy nem jártam külön utána. Sok számítógépen lépek a netre, Tartok tőle, hogy sok új és érdekes írásodról le fogok maradni, mert mégsem helyezhetek el minden látogatott gépen egy-egy linket a kedvenc webhelyeimről, este meg már fáradt vagyok nem életbevágó dolgokkal foglalkozni. Azért majd megpróbálom szem előtt tartani, bár már volt hasonló helyzet, és idővel sajnos az is feledésbe merült.

Nyilván nem az én szempontjaim vezérelnek, és egy önálló weblap sokkal komolyabb lehetőség, mint blogon ügyeskedni. Nagyon sok sikert kívánok az új felülethez! Időm adtával figyelemmel fogom kísérni. Azért jó lenne, ha ezt az oldalt sem adnád fel, legalább egy értesítés erejéig, mely az új írás linkjét tartalmazza. Gondolom más követőd is szívesen venné.

Kaiser Smarni · http://elmenynektek.blog.hu/ 2019.05.03. 17:18:12

@F.M.J.: Szia! Eredetileg ez volt a tervem, már 2 évvel ezelőtt is, mikor nekikezdtem a blognak. A szereteten és a hűségen túl, nagyon hálás vagyok az indexnek, szinte minden posztot kiemeltek, több százezer olvasó járt itt, de most, hogy már pénzért lehet venni indexes kiemelést, kissé elvesztette a régi, izgi jellegét. Nagyon köszönöm, hogy figyelemmel kísérsz (én is téged)! Az élménynektek facebook oldalon ott vannak a friss tartalmak különben. Köszönöm, ha időnként ránézel. Üdv!

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2019.05.08. 19:47:03

@Kaiser Smarni: A jelek szerint kénytelen leszek felcsoszogni a facera. Eddig sikerült távoltartanom magam, és nem igazán láttam hátrányát, de talán egy linkgyűjtemény érdekében mégis csak nyitok egy felületet.

Ezen még kell keveset rágódnom. Köszönöm az eddigi munkád! Jó volt olvasni.

Kaiser Smarni · http://elmenynektek.blog.hu/ 2019.05.08. 19:51:17

@F.M.J.: Nagyon köszönöm, tedd meg. Biztos vagyok abban, hogy okosan fogod használni. Igyekszem ezután is jókat írni! Köszi mégegyszer!

DDQ · https://www.facebook.com/Menetszel2016/ 2019.05.08. 19:51:33

Szia!

Sok sikert az új helyen! Azt is sikerre viszed! Figyelni foglak :))

Kaiser Smarni · http://elmenynektek.blog.hu/ 2019.05.08. 19:53:00

@DDQ: Okéka! Én is biztos vagyok benne. Le ne vedd a szemed rólam! Köszi,puszi!
süti beállítások módosítása